Συμβουλές - Προτάσεις - Νέα

ΕΤΕΜ: Πράσινα κτίρια με σφραγίδα!

Η ETEM συμμετέχει με τα μοντέρνα συστήματά της τα οποία πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές σε κτίρια σχεδιασμένα με τις αρχές της βιώσιμης κατασκευής.

Αναλυτικά...

ETEM: Τα συστήματά της σε πολυβραβευμένα έργα για το 2020

Από τη στιγμή της σύλληψης μιας ιδέας, η ETEM βοηθά ιδιώτες, επενδυτές, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, να καθορίσουν τις προδιαγραφές του έργου και να επιλέξουν το καλύτερο προϊόν ή λύση που ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Αναλυτικά...

Συντήρηση Κουφωμάτων Αλουμινίου

Έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες και έρευνα προκειμένου να αποκτήσετε το ιδανικότερο κούφωμα για το σπίτι σας. Μετά την αγορά όμως, για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα μέγιστα από τα κουφώματά σας για πολλά χρόνια ακόμα, θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη Σωστή τους Συντήρηση, που θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής τους. Ακολουθούν κάποιες χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες, που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα κουφώματα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με άρτια εμφάνιση και αποδοτικότητα.

Αναλυτικά...

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε κουφώματα

Όλα όσα υπάρχουν σε ένα σπίτι και δουλεύουν πρέπει να είναι καλά. Τα κουφώματα δουλεύουν καθημερινά και κατά κύριο λόγο προσφέρουν: 1.Θερμομόνωση, 2.Ηχομόνωση και 3. Ασφάλεια. Το κούφωμα είναι ένα από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία. Στο κτίσιμο ενός χώρου, τοποθετείται προς το τέλος των εργασιών, αφού πρώτα έχουμε ήδη επιλέξει για παράδειγμα πλακάκια, κουζίνα, μπάνιο κ.τ.λ..

Αναλυτικά...

Η σωστή προστασία του κουφώματος από την διάρρηξη

Η προστασία ενός κτηρίου από την εισβολή ανεπιθύμητων επισκεπτών, υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανοίγματα που υπάρχουν προς το εξωτερικό περιβάλλον και εφαρμόζοντας σε κάθε ένα από αυτά το κατάλληλο κούφωμα αντιδιαρρηκτικής προστασίας, ανάλογα με τον κίνδυνο παραβίασης που παρουσιάζει και την ανθεκτικότητα που πρέπει να επιδεικνύει.

Αναλυτικά...

Η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο όρος «αντικατάσταση κουφώματος» αναφέρεται σε όλες τις εργασίες που χρήζουν να γίνουν για την αλλαγή ή την βελτίωση ενός υπάρχοντος τοποθετημένου κουφώματος. Σήμερα, υπάρχει εγκατεστημένος σε όλη την Ελλάδα ένας τεράστιος αριθμός κουφωμάτων, η παλαιότητα των οποίων κυμαίνεται από 15 μέχρι και 50 έτη. Τα συγκεκριμένα κουφώματα μπορεί τη χρονική στιγμή που τοποθετήθηκαν να ικανοποιούσαν τις ανάγκες εκείνης της εποχής, αλλά τώρα μπορούν να θεωρηθούν στην καλύτερη περίπτωση παρωχημένα και στη χειρότερη ως επικίνδυνα.

Αναλυτικά...

Aντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων - μία σημαντική επένδυση

Από τις 9 Οκτωβρίου 2010 όλα τα προς πώληση ακίνητα άνω των 50 τ.μ. πρέπει να έχουν Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, ενώ για τα προς ενοικίαση ακίνητα το Πιστοποιητικό γίνεται υποχρεωτικό από τις 9 Ιανουαρίου 2011 σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων. Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης ισχύει για δέκα χρόνια.

Αναλυτικά...

Ιδανικές διαστάσεις για τα ανοίγματα των κουφωμάτων

Για την αποτελεσματική χρήση και λειτουργικότητα των κουφωμάτων σας, θα πρέπει εκ των προτέρων να αποφασιστούν τα ιδανικά ανοίγματα. Αφού πρώτα έχετε καταλήξει στον τύπο των κουφωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει - πάντα σε συνεργασία με τον μηχανικό σας - να καθορίσετε και τις διαστάσεις των απαιτούμενων ανοιγμάτων που θα ληφθούν υπόψη κατά την διάρκεια των χτισιμάτων. Με τον όρο «άνοιγμα», εννοούμε το χώρο που θα τοποθετηθεί το κούφωμα και οι διαστάσεις προτείνονται χωρίς να έχει γίνει η διαμόρφωση και η τοποθέτηση των μαρμάρων (κατωκασίων).

Αναλυτικά...

Πριν παραγγείλετε κουφώματα αλουμινίου

Η κατασκευή των κουφωμάτων σε μία νέα κατοικία, είναι μία από τις βασικότερες εργασίες του συνόλου των διεργασιών που απαιτούνται σε μία οικοδομή και συμβάλλουν σημαντικά στη διαμόρφωση της όλης αισθητικής του κτιρίου. Παράλληλα, συμμετέχουν με ένα μεγάλο ποσοστό στο συνολικό προϋπολογισμό της αποπεράτωσης των οικοδομικών εργασιών και οι τελικές αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι καθοριστικές για μία περίοδο 20-25 ετών (μέσος χρονικός ορίζοντας της ζωής ενός κουφώματος μέχρι την αντικατάστασή του) της διαμόρφωσης των συνθηκών διαβίωσης εντός του χώρου, αλλά και για την λειτουργικότητα και χρηστικότητα χωρίς προβλήματα των ιδίων των κουφωμάτων σε όλη την περίοδο χρήσης τους. Έτσι λοιπόν, χρειάζεται να πάρετε τις σωστές και τις κατάλληλες αποφάσεις πριν παραγγείλετε τα κουφώματά σας.

Αναλυτικά...

Νέα σειρά λαβών με ποιοτικά χαρακτηριστικά

Η ΕΤΕΜ στην προσπάθειά της να δώσει προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες της και τις πλέον βέλτιστες υπηρεσίες, διαθέτει μία νέα σειρά λαβών με την εγγύηση και την ποιότητα που χαρακτηρίζει την καταξιωμένη εταιρία διέλασης.

Αναλυτικά...
<< Αρχική < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 10 από 14

Στοιχεία Εταιρείας

Βρείτε μας στον Χάρτη

Πρόγραμμα Εξοικονομώ με την ΕΤΕΜ

Θέλετε Service ?

Επισκεφτείτε μας στο Facebook