Παραδοσιακές θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου SA 1000

Οι θωρακισμένες πόρτες με ολική επένδυση αλουμινίου Series SA 1000 ξεχωρίζουν για την παραδοσιακή και επιβλητική τους εμφάνιση, που σε συνδυασμό με την μεγάλη αντοχή του αλουμινίου στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες και την δυνατότητα βαφής τους σε χρώματα απόχρωσης ξύλου τις κάνουν μοναδικές.

Κατασκευασμένες με διπλή θωράκιση από ειδικά ηλεκτρογαλβανισμένα φύλλα χάλυβα προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία.

Επίσης διαθέτουν θερμοηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας εσωτερικά και φύλλα αλουμινίου εξωτερικά. Η αποτύπωση του σχεδίου στις επενδύσεις αλουμινίου που τοποθετούνται εξωτερικά γίνεται με εξωτερικές κορνίζες και διακοσμητικά από προφίλ αλουμινίου.

  • SA 104SA 104
  • SA 1140SA 1140
  • SA 120SA 120
  • SA 1240SA 1240
  • SA 510SA 510
  • SA 580SA 580
  • SA TECHNICAL 1000SA TECHNICAL 1000

Επίσης διαθέτουν μεντεσέδες βαρέως τύπου και κλειδαριά 5 εμβόλων. Τα συνολικά 13 - 15 έμβολα (ανάλογα το ύψος της πόρτας) που αποτελούν τα κλειδώματα της θωρακισμένης πόρτας ALFA και οι πρόσθετες λάμες εσωτερικά του κασώματος για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στα ευαίσθητα σημεία την καθιστούν απαραβίαστη, προσφέροντας το αίσθημα της απόλυτης ασφάλειας.

Τα διπλά ελαστικά παρεμβύσματα σε κάσα και φύλλο Ε.P.D.M σε συνδυασμό με τον αυτόματο ανεμοφράκτη στο κατωκάσι παρέχουν πέρα από την απόλυτη ασφάλεια των κλειδωμάτων και της θωράκισης, την μέγιστη ηχομόνωση και ανεμοστεγάνωση.

- Απόλυτη ασφάλεια και αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες
- 13-15 περιμετρικά ατσάλινα έμβολα
- Επενδύσεις και προφίλ από αλουμίνιο
- Τζάμια triplex αλεξίσφαιρα με ασφάλειες αλουμινίου εσωτερικά
- Πανοραμικό μάτι 180°
- Παραδοσιακή εμφάνιση
- Ποικιλία χρωματικών επιλογών Ral και χρωμάτων απόχρωσης ξύλου

Κατεβάστε τον κατάλογο: Θωρακισμένες πόρτες Αλουμινίου Παραδοσιακές Series Series SA 1000

< Προηγούμενο

Στοιχεία Εταιρείας

Βρείτε μας στον Χάρτη

Πρόγραμμα Εξοικονομώ με την ΕΤΕΜ

Θέλετε Service ?

Επισκεφτείτε μας στο Facebook