Πληροφορίες της Εταιρίας

Γενικά

Μόλις ανοίξατε τις πόρτες της ΑΤΕΜ.ΟΕ. Γνωρίστε την εταιρεία που από το 2004 μελετά, κατασκευάζει και προσφέρει όλα τα είδη κουφωμάτων αλουμινίου και σιδήρου.Από τη στιγμή ίδρυσης της, λειτουργεί με επιτυχία φέρνοντας συνεχώς καινούργιες ιδέες στο χώρο του αλουμινίου και σιδήρου, σε αρμονικό συνδυασμό με τις Κρητικές παραδόσεις. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους.

Η ΑΤΕΜ κατέχει σήμερα σημαντική θέση στο χώρο αυτών των κατασκευών. Το μυστικό της ανόδου της είναι η χρήση προηγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού, εξειδικευμένου προσωπικού, μακρόχρονης πείρας αφού τα στελέχοι της υπήρξαν πάνω από 10 χρόνια πρωταγωνιστές μεγάλης εταιρείας στο Ηράκλειο, και φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες της.

Ο συνεχής έλεγχος ποιότητας και ο συγχρονισμός στην τεχνολογία της παραγωγής αποτελούν επιδίωξη της εταιρίας μας. Εμείς όχι απλά εκτελούμε τις παραγγελίες των πελατών μας, αλλά ελέγχουμε και μετά το πέρας των εργασιών μας τη λειτουργία των προϊόντων μας.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρεία μας είναι να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα τις απαιτήσεις σας με την Ποιότητα και την μικρότερη δυνατόν Τιμή.

Οι υψηλοί στόχοι της ΑΤΕΜ δεν περιορίστηκαν μόνο στην Κρητική αγορά. Η άψογη δουλειά της την έχει κάνει γνωστή και στα κοντινά νησιά του Αιγαίου ξεκινώντας δραστηριότητες από την Κάρπαθο.
Αν λοιπόν θέλετε σίγουρα αποτελέσματα από μια αξιόπιστη, έμπειρη, μεγάλη και δημιουργική εταιρία στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, δεν έχετε παρα να μας γνωρίσετε από κοντά και να χρησιμοποιήσετε την υπεροχή μας.


Φωτογραφία 1 από 20 Φωτογραφία 2 από 20 Φωτογραφία 3 από 20 Φωτογραφία 4 από 20 Φωτογραφία 5 από 20
Φωτογραφία 6 από 20 Φωτογραφία 7 από 20 Φωτογραφία 8 από 20 Φωτογραφία 9 από 20 Φωτογραφία 10 από 20


Η Τεχνολογία

Η εταιρεία ΑΤΕΜ δραστηριοποιείται στην κατασκεύη και τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου ως πιστοποιημένος κατασκευαστής της ΕΤΕΜ. H εταιρεία μας, παράγει κουφώματα αλουμινίου, ρολά, σίτες, πόρτες, εσωτερικές και θωρακισμένες, γκαραζόπορτες καθώς και παντός είδους σιδηροκατασκεύες.
Προσπαθώντας καθημερινά για την ποιότητα των προϊόντων της, τα υλικά και τα εξαρτήματα προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και είναι εγκεκριμένα από την εταιρεία ΕΤΕΜ.
Οι μηχανισμοί των κουφωμάτων της ΕΤΕΜ προμηθεύονται από τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο οίκο παραγωγής μηχανισμών στον κοσμό την εταιρεία Giesse .
Όλα τα προϊόντα κατασκεύαζονται απο υπεσρσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας που χειρίζονται εξιδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.


Ανθρώπινο Δυναμικό

Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για εμάς είναι οι άνθρωποί μας και η σχέση αυτών με την εταιρία.Η εταιρεία είναι στελεχομένη με άτομα εμπειρίας άνω των 7 ετών στις κατασκευές αλουμινίων αλλά και με αξαιρετικές γνώσεις στην επεξεργασία σιδήρου.


Φωτογραφία 11 από 20 Φωτογραφία 12 από 20 Φωτογραφία 13 από 20 Φωτογραφία 14 από 20 Φωτογραφία 15 από 20
Φωτογραφία 16 από 20 Φωτογραφία 17 από 20 Φωτογραφία 18 από 20 Φωτογραφία 19 από 20 Φωτογραφία 20 από 20


Οι Ιδρυτές

Η εταιρία AΤΕΜ ιδρύθηκε στην Ηράκλειο το έτος 2004 από τα αδέρφια Τσικριτσάκη. Με πολύχρονη συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου, έχουν καταφέρει να συνδέσουν το όνομα της με την άριστη τεχνογνωσία, την υψηλή ποιότητα, τον σεβασμό στον πελάτη και τις ανταγωνιστηκές τιμές.