Σύστημα αεριζόμενων προσόψεων - Ε97 Bravo

E97 Bravo Τα συστήματα Αεριζόμενων προσόψεων (VFS) της ΕΤΕΜ αναπτύχθηκαν έτσι ώστε να επιτρέπουν την ασφαλή τοποθέτηση διαφόρων υλικών πρόσοψης στο κέλυφος του κτιρίου.

E97 BravoΌλα τα συστήματα αεριζόμενων πρόσοψεων σχεδιάζονται με βάση την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με τα συστήματα της ΕΤΕΜ, μία προσέγγιση που ακολουθούμε και η οποία αποτελείται από τις διαδικασίες και τους κανονισμούς κατασκευής και προσβλέπει στη δημιουργία αρχιτεκτονικών συστημάτων με τον υψηλότερο δυνατό βαθμό ασφάλειας, βέλτιστο σχεδιασμό και ευκολία στη χρήση.

Εφαρμόζονται τα ισχύοντα πρότυπα και οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί. Με όλα τα συστήματά της, η ΕΤΕΜ εγγυάται εξοικονόμηση και αποδοτικότητα ενέργειας, εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση, φυσικό αερισμό και γρήγορη τοποθέτηση.

Το σύστημα Bravo σχεδιάστηκε για την τοποθέτηση σύνθετων υλικών και μεταλλικών φύλλων με εφαρμογή της πλέον επιτυχημένης αρχής των αναρτημένων πάνελ.

Το Bravo αποτελεί τη βέλτιστη λύση για μεγάλες και επίπεδες προσόψεις, εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση των κασετών σύνθετων πάνελ και τη βέλτιστη απόκριση στη θερμική διαστολή του υλικού.

Το E97 BRAVO προσφέρει:
• Μοναδικό σχεδιασμό που συνδυάζει κύρια προφίλ στήριξης με γωνιακούς βραχίονες (σχήματος L) για στήριξη στον τοίχο
• Περισσότερους από 30 τύπους βραχιόνων, μήκους από 40 mm έως 300 mm, που εξασφαλίζουν την ευθυγράμμιση του υλικού πρόσοψης ενώ απαλείφουν τις ανωμαλίες της βάσης κατασκευής
• Δυνατότητα προσαρμογής στις 3 διαστάσεις, διευκολύνοντας έτσι την τοποθέτηση

Υλικά κατάλληλα για τοποθέτηση:
• Σύνθετα υλικά
• Μεταλλικά φύλλα

Μέθοδος ανάρτησης: άγκιστρα

Χρωματολόγιο

colors 1  201
colors 2  200
colors 3  199

Τεχνικός Κατάλογος

Λήψη αρχείου

Κατάλογος

< Προηγούμενο Επόμενο >