Καινοτόμο σύστημα αεριζομένων προσόψεων

Όταν ένα κτίριο προστατευτεί σωστά με μία αποτελεσματική θερμική μόνωση, τότε οι απώλειες θερμότητας και τα ενεργειακά έξοδα μειώνονται δραστικά. Το κτίριο γίνεται πιο "βολικό", με πιο υγιεινό εσωτερικά κλίμα και το περιβάλλον ρυπαίνεται λιγότερο. Εκτός από τη θερμική μόνωση όμως και ο φυσικός αερισμός είναι επίσης πολύ σημαντική παράμετρος για το εσωτερικό κλίμα ενός κτιρίου.

Η ΕΤΕΜ Building Systems, συμβαδίζοντας με τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης εποχής δημιούργησε νέα συστήματα στήριξης για αεριζόμενες προσόψεις. Υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης διάφορων υλικών όπως: σύνθετα πάνελ αλουμινίου, κεραμικά, πέτρα, γυαλί και αλουμινένια φύλλα. Οι αεριζόμενες προσόψεις επιτρέπουν στην κατασκευή να "αναπνέει" και εξουδετερώνουν τη συμπύκνωση που δημιουργείται σε αυτή.

Επιπρόσθετα το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στην πρόσοψη και τον τοίχο προστατεύει το κτίριο από την υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το ψύχος κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι μερικά υλικά επικάλυψης είναι αυτοκαθαριζόμενα, ενώ άλλα μπορούν να καθαριστούν πολύ εύκολα από την εξωτερική τους μεριά, περιορίζοντας τη χρήση τόσο απορρυπαντικών όσο και νερού.

< Προηγούμενο Επόμενο >

Στοιχεία Εταιρείας

Βρείτε μας στον Χάρτη

Πρόγραμμα Εξοικονομώ με την ΕΤΕΜ

Θέλετε Service ?

Επισκεφτείτε μας στο Facebook